New products

New products

LGBTQ+ Kleurrijke Muismat: Pride en inclusiviteit!

Muismat

De LGBTQ+-muismat is een kleurrijke en inclusieve accessoire die de diversiteit en acceptatie van de LGBTQ+-gemeenschap viert. Met levendige regenboogkleuren en het iconische LGBTQ+-symbool is de muismat een symbool van solidariteit en gelijkheid. Met een glad oppervlak zorgt de muismat voor een soepele en nauwkeurige muiscursorbeweging, terwijl het antisliprubber aan de onderkant ervoor zorgt dat de muismat stevig op zijn plaats blijft. Een perfecte aanvulling voor iedereen die zijn steun wil tonen aan de LGBTQ+-gemeenschap tijdens het dagelijkse computergebruik.

Actieve filters

 • Regenboog Pride Muismat

  € 12,40

  Rainbow Pride Muismat

  De Rainbow Pride Muismat is een kleurrijk en levendig accessoire dat diversiteit en gelijkheid viert. Met zijn regenboogontwerp symboliseert het de steun voor de LGBTQ+-gemeenschap. Deze muismat biedt een comfortabel en glad oppervlak voor nauwkeurige muisbewegingen, waardoor hij ideaal is voor werk of gaming. Toon je trots en leg een statement af met deze opvallende en inclusieve muismat.

 • Lesbische Pride Muismat

  € 12,40

  Rainbow Pride Muismat

  De Lesbian Pride Muismat is een levendig en versterkend accessoire dat de LGBTQ+ gemeenschap viert. Met zijn kleurrijke ontwerp met symbolen zoals de vlag van de lesbische trots, dient het als een herinnering aan liefde, inclusiviteit en zichtbaarheid. Deze muismat voegt niet alleen een vleugje persoonlijke stijl toe aan je werkruimte, maar bevordert ook een gevoel van trots en steun voor lesbische individuen over de hele wereld.

 • Bisexual Pride Muismat

  € 12,40

  Rainbow Pride Muismat

  De Bisexual Pride Mousemat is een levendig en inclusief accessoire dat biseksualiteit viert. Met zijn gedurfde kleuren en symbolen dient het als een herinnering aan acceptatie, diversiteit en trots. Deze muismat biedt een ondersteunend en krachtig hulpmiddel voor individuen om hun identiteit te tonen en tegelijkertijd hun computerervaring te verbeteren.>/p>

 • Asexual Pride Mousepad

  € 12,40

  Rainbow Pride Muismat

  Vier en demonstreer je aseksuele pride met deze opvallende muismat. Het ontwerp bevat de kleuren en symbolen die geassocieerd worden met aseksualiteit, zodat je identiteit tot uitdrukking komt terwijl u geniet van soepele en nauwkeurige muisbewegingen. Deze muismat is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als comfortabel en zorgt voor langdurig gebruik. Omarm je aseksuele pride en voeg een vleugje persoonliojkheid toe aan je werkomgeving, thuis of op kantoor.

 • Demisexual Pride Muismat

  € 12,40

  Rainbow Pride Muismat

  De Demisexual Pride Mousepad is een weergave van de demiseksuele gemeenschap, met de kleuren en symbolen die geassocieerd worden met demiseksualiteit. Het dient als een ondersteunend accessoire en bevordert inclusiviteit en zichtbaarheid voor personen die zich identificeren als demiseksueel, en benadrukt hun unieke ervaring met het ontwikkelen van seksuele aantrekkingskracht na het vormen van een emotionele band. De muismat is een tastbare uitdrukking van trots en solidariteit binnen de demiseksuele gemeenschap.

 • 1978-1999 Pride Muismat

  € 12,40

  Rainbow Pride Muismat

  Na de moord op Harvey Bernard Milk in 1978 nam de vraag naar de Pride-vlag toe. Gilbert Baker vond de roze kleur echter moeilijk te vinden, dus koos hij ervoor om het aantal kleuren op de vlag terug te brengen tot zeven om aan de vraag te voldoen.