New products

New products

LGBTQ+ notitieboekjes met spiraal: Wees Pride met stijlvol briefpapier

Notitieboek

LGBTQ+ notitieboekjes met spiraal bieden een levendige en inclusieve manier om identiteit en creativiteit uit te drukken. Met hun kleurrijke ontwerpen en ondersteunende boodschappen bieden deze notitieboekjes een veilige plek voor leden van de LGBTQ+-gemeenschap om gedachten, ideeën en plannen op te schrijven. Of ze nu worden gebruikt voor journaling, schetsen of organiseren, deze notebooks vieren diversiteit en bevorderen zelfexpressie. Door bruikbaarheid te combineren met representatie, stellen LGBTQ+ spiraalvormige notitieboekjes individuen in staat om hun authentieke zelf te omarmen en tegelijkertijd een vleugje inclusiviteit toe te voegen aan hun dagelijks leven.

Actieve filters

 • Rainbow Pride Spiral Notebook

  € 16,12

  Rainbow Pride Notebook

  De Rainbow Pride Flag is een krachtig symbool van LGBTQ+-rechten en inclusiviteit. Het bestaat uit zes levendige kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Ontworpen door Gilbert Baker in 1978, vertegenwoordigt elke kleur een ander aspect van de gemeenschap. De vlag is een wereldwijd symbool geworden van liefde, acceptatie en diversiteit, het bevorderen van gelijkheid en het vieren van de prestaties en strijd van de LGBTQ+-gemeenschap. Het dient als een baken van hoop en bevordert een gevoel van eenheid en trots voor individuen over de hele wereld.

 • Lesbian Pride Spiral Notebook

  € 16,12

  Lesbian Pride Muismat

  De Lesbian Pride Flag is een symbool dat de lesbische identiteit en Pride vertegenwoordigt. Gemaakt door kunstenaar Monica Helms in 1999, heeft het een horizontale opstelling van zes strepen in de kleuren oranje, wit en roze. De vlag heeft tot doel zichtbaarheid, eenheid en inclusiviteit binnen de lesbische gemeenschap te bevorderen en een krachtig symbool van vertegenwoordiging en steun te bieden.